VS. - Strongold Crusader

2015-01-27 08:09:09

VS. című rovatunkban olyan játékok grafikáját fogjuk összehasonlítani, amiknek szorosabb vagy lazább kapcsolata van egymással.

Itt van rögtön az 1. rész ahol nézegessük meg picit a Stronghold Crusader 1. és 2. részének kinézetét, hiszen rengetegen panaszkodnak a 2014-es 2. felvonásra, hogy nem is sokkal szebb mint a 2002-es 1. rész.

Nos ahogy azt már a képen is látod jó nagy különbség van a két rész között nem csoda hiszen 12 év telt el a 2. részig, úgyhogy eléggé gázos lett volna ha nem lenne szebb a játék az 1.-nél. Viszont ha úgy közelítjük meg az egészet, hogy ma elég e ez a grafikai színvonal az iparban olyan címek mellett mint a Total War: Rome 2, az a helyzet, hogy ebben az esetben a válsz egy igen erőteljes nem. Lévén a SC2-ben az épületek és katonák kidolgozottságára nem lehetne panasz 2006-ban, de ma ez már kevés, az egységeken belül nincs eltérés, az épületek meg elbírtak volna még egy kis desing-et. De a legnagyobb probléma az animációval és az effektekkel van. Sajnos akár melyik szegletéből nézzük a játékteret, rendszeresen belefutunk homok felhő, tűz, törmelék bug-okba, és akkor még ott van a csodálatos 2006-ot idéző animáció, ami annyira elviszi a játékot a trash irányába, hogy az már szinte fáj. Ami megmenti végeredményben a játékot az a hangulat, béna kinézet ide vagy oda ez egy remek program.

Neked mi a véleményed? Itt van két videó hátha segít.

vissza
Legolvasottabb cikkek