Ütősre sikerült az Nvidia limitált Cyberpunk 2077 kártyája

2020-02-17 20:34:00

Bár már korábban születtek pletykák az Nvidia és a CD Projekt Red közös ügyét illetően, a két cég Twitter fiókja közti "párbeszéd" már-már nyílvánvalóvá tette, igenis érkezik majd Cyberpunk 2077 stílusú videókártya a piacra. Nos, ezen állítás első fele igaz, valóban  érkezik, azonban a piac résszel van egy kis bökkenő... A kommentek között egyébként voltak találgatások, hogy a szóban forgó GPU a GeFore RTX 2077 elnevezést kapja majd... na de lássuk, mi is lett az egészből.

Nos, az Nvidia valóban bejelentette a játék mintájára készített videokártyáját, mely egészen pontosan egy RTX2080Ti, amire valljuk be, szükségünk is lesz, ha normális minőségben szeretnénk játszani majd a szeptember 17-én debütáló Cyberpunk 2077-tel. A – mondhatni – extrém módon sárga GPU-ból egyébként mindösszesen 77 darab készül, melyekből néhányat ki is sorsolnak a rajongók között!

A nyereményjátékban való részvételért nem kell mást tennetek, mint a tweetben felsorolt instrukciók alapján retweetelni a posztot, majd kommentben megjelölni egy barátot, aki ugyanolyan izgatott a játék mgejelenését illetően, mint mi magunk. Egyébként a megjelöl személy szintén gazdagabb lesz egy kártyával! Mire vártok még, irány a Twitter!

vissza