Ütős Destiny 2 élőszereplős előzetes a Kong: Skull Island rendezőjétől!

2017-08-31 21:13:04

Az Activision és a Bungie tudja, mitől döglik a légy... na meg a Cabal!


 

"Minden, amit a Földben szerettél, eltűnt" - kezdi a Bungie nemrég útnak indított élőszereplős előzetese a Destiny 2 kapcsán. A bár a továbbiak közel sem olyan mélyen sötét dolgok, mint az elsőre hangzik, ugyanis Cayde-6 komikus hangvétele feldobja az egész anyag hangulatát. Az aláfestésről a Beastie Boys Sabotage-a gondoskodik, nekünk így nincs más dolgunk, mint gyönyörködni.

Bár magáról a cselekményről nem árul el sokat e bő két perc, a rengeteg akció, valamint a szemkápráztató képességek mind-mind hozzájárulnak az élvezethez. A látványvilágot elnézve a konzolos verziók után PC-n tényleg beleélhetjük magunkat a hatalom szerepébe, mikor is őrzőként nekiugrunk a Cabalnak és Ghaulnak.

A videót egyébként Jordan Vogt-Roberts rendezte, kinek talán legismertebb munkája a Kong: Skull Island, de készülő projektjei között a Metal Gear film is szerepel. A Destiny 2 szeptember 6-án jelenik meg, a PC-sek pedig október 24-én kapják majd kézhez. Én személy szerint utóbbiak széles körébe tartozok, és biztosíthatok mindenkit, a vizuális élmény nem fog csalódást okozni senkinek, emellett a játékmenet is kellően pörgős és összetett.

vissza
Legolvasottabb cikkek