Uncharted: The Nathan Drake Collection - grafikai frissítés

2015-11-19 21:22:37

Egy olyan frissítés érkezett az Uncharted: The Nathan Drake Collection kiadáshoz a Bluepoint Games által, ami főképp a játék grafika fejlesztésére fekteti a hangsúlyt.

 

Uncharted-2-wallpaper-65t9uxnf0pb8qkm0xrbyuvl648kunudwfex0byc9djv

A korábbi Uncharted részek a mai napig kiváló sikernek örvendnek, ennek ellenére a kiadó mégis remekelt a PlayStation 4-re készített gyűjteményes kiadással, a The Nathan Drake Collectionnal kapcsolatban, hiszen immár 1080p-s felbontást és 60-as garantált fpst kapunk a csodálatos játékélmény mellé. A portálást végző fejlesztők azonban olyan updatetet adtak ki a játékhoz, melyet minden tulajdonosnak kötelező letölteni a játékhoz.

Az 1.02-es verzió javításával és annak 1.04 GB-os patchének méretével feljavítja a játék grafikai világát, módosít az összegyűjthető achivmentek követelményein, finomítja a karakter mozgását illetve egyéb apróságok mellett főképp optimalizálja a játék működését is.

Szóval, aki teheti, már azonnal rakja fel a frissítést. A mi véleményünk, hogy a látványvilág jelentősen javult az előző verzióhoz képest.

vissza