Újabb forgatási fotókon az Bosszúállók: Végtelen háború

2017-07-01 12:20:23

Vasember, Doctor Strange, és sokan mások is feltűnnek e 11 fotón.


 

Valószínűleg már minden Marvel rajongó pirosnapos ünnepként jelölte meg naptárjában a 2018-as év ötödik hónapjának negyedik napján, ugyanis ekkor mutatják be a mozikban az Infinity War-t. Mint arról már korábban hallhattatok, a munkálatok már rég elkezdődtek a hatalmas projekttel kapcsolatosan, most pedig néhány, a forgatás közben készült fotó látott napvilágot. Robert Downey Jr. (Vasember), Benedict Cumberbatch (Doctor Strange), Mark Ruffallo (Hulk), és Benedict Wong (Wong) is feltűnik e képeken, méghozzá Atlantában.

A rendezői székben a Russo fivérek, Joe és Anthony foglalnak helyet, a színészek körét pedig Tom Holland (Pókember), Chris Evans (Amerika kapitány), Chris Hemsworth (Thor), Scarlett Johansson (Feketeözvegy), és még sokan másik is erősítik. Kevin Feige, a Marvel elnöke korábban megerősítette, több karakter pályafutása is véget és majd a Végtelen háborúban. Bár neveket nem említettek, néhány szereplő szerződési intervallumából kikövetkeztethető néhány, szinte biztosan életben maradó hős kiléte. Mindezen felül nemrég az is kiderült, Thanos több jelenetben is feltűnik majd (végre)!

Az Infinity War eredetileg két filmként került beharangozásra, azonban a Russo fivérek kihangsúlyozták, a következő két Bosszúállók film nem ugyanazon történet részeit képezik. A Végtelen háború első része 2018. május 4-én kerül a mozikba, míg a második, címét tekintve még nem bejelentett Avengers projekt 2019. május 3-án.

vissza