Új, történet-központú előzetesen a Wo Long: Fallen Dynasty

2023-01-17 17:45:00

A 2023-as év rengeteg nagy megjelenést vonultat fel, de azt hiszem, nem állítok valótlant, ha azt mondom, a Wo Long: Fallen Dynasty az egyik legjobban várt cím ezek közül is. A megjelenés már a nyakunkon, a KOEI TEMCO és a Team Ninja pedig közzétette az első történet-központú előzetest a projektről. Külön érdekességként említeném meg, hogy a játék átvezetőit Kenji Tanigaki felügyeli, aki nem mellesleg a méltán népszerű Rurouni Kenshin filmek mögött is áll. Ezen erőteljes akciójelenetek állnak az új anyag középpontjában is.

A sztori központjában egy névtelen katona áll, aki szembeszáll egy erőteljes elixírrel övezett összeesküvéssel. Útja során nem csak számtalan démonnal és szörnyeteggel, de a történelem különféle ismert hadvezéreivel is szembenéz, köztük Liu Bei-jel, Cao Cao-val, vagy épp Sun Jian-nal.Az idővonal egyébként a Három Királyság kései Han-dinasztiájában helyezkedik el. 

Az új előzetes publikálása mellett a KOEI TEMCO azt is elárulta, aki március 16-ig megrendeli a játék fizikai vagy digitális példányát, a Baihu Armor-ral gazdagodnak, továbbá az előrendelők a Zhuque Armor-t kapják bónuszként. A játéknak egyébként létezik egy limitált, SteelBook kiadása is, mely további ajándékokat tartalmaz. További részleteként látogassatok el a hivatalos honlapra!

A Wo Long: Fallen Dynasty március 3-án kerül megjelenésre PC-n, Xbox One-on, Series X|S-en, PlayStation 4-en és 5-ön egyaránt, ráadásul első napos GamePass cím lesz. 

vissza