Új szintekkel bővül az idén 25 éves Doom

2018-12-10 21:03:00

Bármilyen hihetetlen, az eredeti Doom immáron 25 éve, hogy megjelent. 1993. december 10-én még senki nem gondolta volna, hogy negyed évszázad elteltével is az egyik legnépszerűbb játékként fogjuk emleetni a projektet. John Romero ez alkalomból bejelentett, új pályákkal bővül üdvöskéje. A Sigillel (ezt a nevet kapta a kiterjesztés) kilenc egyjátékos, és kilenc deathmarch szintet kapunk, melyek megjelenése 2019 februárjában esedékes.

Ahogy az alkotó weboldalán is részletezte, az ingyenes megawadhoz szükség esz egy eredeti, regisztrált Doom játékra. Emberünk a Limited Run Gamesszel limitált kiadásokon is dolgozik, melyben a Buckethead zenekar számai kapnak helyet, köztük egy, kizárólag a Sigilhez készített track. A borító Christopher Lovell műve lesz.

A kiadás kisebb variánsa tartalmazza a fent említett zenéket, valamint a borítót, egy 16 GB-os USB-t, melyen a megawad kap helyet extra tartalmakkal, egy kétlemezes változat a Buckethead számaival, valamint Sigil és Romero Games matricákat. A nagyobb Beast Box a borítókat Romero és Lovell aláírásával toldja, a lemezeken behind-the-scenes jeleneteket találhatunk. ezen felül jön egy impregnált Romero-szobor, póló, Sigil érme, illetve a nyomat. Ezek ára 40 és 166 dollár, az előrendelés pedig december 24-én rajtol.

Jelenlegi jogtulajdonosként a ZeniMax a maga módján ünnepli az évfordulót: egy Slayer's Club fiókot regisztrálva egy  Zombie Doom Slayer skinnel gazdagodunk a Doom Eternalhoz megjelenéskor, mely 2019 folyamán esedékes.

vissza