Új RGB radiátor és vízpumpa a Thermaltaketől

2017-09-03 11:42:15

Ezentúl a kiegyenlítő tartály és a radiátor is világíthat a többi komponens mellett.


 

A Thermaltake nemrég örömmel mutatta be a legújabb fejlesztését, a Pacific RL360 Plus RGB radiátort a fejlett vízhűtéses játékrendszerekhez. Ez a nagyteljesítményű 360 mm-es tünemény 120 mm-es magas statikus nyomású ventilátorokat használ, melyek 16,8 millió színes LED-del is kiegészülnek. A radiátor prémium minőségű cink ötvözetből készült alumínium és a repülőgépgyártásból ismert minőségű anyagokat használ, amelyek rendkívüli teljesítményt és páratlan megbízhatóságot nyújtanak.

CL-W182-AL00SW-A_07

Az egyedileg tervezett LED sor, összesen 12 programozható diódából épül fel, amit a Riing Plus RGB szoftver vezérel. A szoftveren belüli funkciók lehetővé teszik a felhasználók számára a ventilátor teljesítményének figyelését és a CPU hőmérsékletének követését. A legfontosabb, hogy az integrált G1/4"szálak egyszerűen telepíthetők, a merev csatlakozások biztosítják a szivárgásbiztos működést, ideális szerelhetőséget, az átfolyás-vezérléssel pedig a hűtő minden szempontból kielégíti a magas elvárásokat. A Thermaltake Pacific RL360 Plus RGB radiátor már elérhető a TT Premium online boltjában.

Ha ez nem volna elég, a Pacific PR22-D5 Plus kiegyenlítőtartállyal egybe szerelt vízpumpát is érdemes szemügyre venni. A kombinált egység magas minőségű 300 ml-es tartályból és beépített D5 vízpumpából áll, mely szoftveresen menedzselt, 16.8 millió színű LED fedelet kapott. A Pacific PR22-D5 Plus alkatrészei POM és PMMA műanyagokból készültek, amely elviseli az akár 99 PSI nyomást is, valamint a pumpa 1135 l/óra vízforgató kapacitásával kivételes teljesítményt és páratlan megbízhatóságot nyújt.

Thermaltake Pacific PR22-D5 Plus Reservoir Pump Combo_Application

Továbbá a LED fedél 12 programozható LED diódáját a Riing Plus RGB szoftverrel irányíthatjuk. A szoftver funkciói között megtalálható a ventilátorok teljesítményét és a processzor felügyeletét is támogató opciók. Több fajta elhelyezhetőségével, a tökéletes választás a moddereknek, számítógép építőknek. A Thermaltake Pacific PR22-D5 Plus már elérhető a TT Premium webshopban.

vissza