Új játékon dolgozna a Sony Santa Monica?

2021-04-21 18:15:00

A hét elején a Sony Santa Monica hivatalos honlapján egy új álláshirdetés ütötte fel a fejét "character concept artist" kategóriában. A feladatkör kiterjedésén felül olyan embert keresnek, aki segíthet fantasy-alapú világok szabályrendszerének megalkotásában is. A felsorolásban az is feltüntetésre került, hogy az erős tervezési képességeken kívül realisztikus, hihető megjelenésű karakterek megalkotására várnak jelentkezőket. 

Mindez arra enged következtetni, hogy a stúdió új fába vágta a fejszéjét. Természetesen a kritériumok mindegyike akár a God of War: Ragnarökre is mutathatna, de külön említést tesznek róla, hogy új, még be nem jelentett IP-ről van szó. Kratos és Atreus kalandjának folytatása tehát nem az egyetlen cím, mely jelenleg is fejlesztés alatt áll. Tekintve, hogy januárban is hasonló paraméterekkel kerestek munkatársakat, egyre komolyabban folyhatnak a munkálatok.

Több, mint valószínű, hogy egyelőre a God of War: Ragnarök fejlesztése és kiadása előnyt élvez a másik IP-vel szemben. A 2018-as epizód folytatása csak tavaly épült be a köztudatba, vajmi keveset tudunk róla, így várhatóan nem mostanában ugorhatunk fejest a kalandokba. Szó esett arról is, hogy kizárólag PlayStation 5-re jelenne meg a Ragnarök, de erre egyelőre nem érkezett egyértelmű válasz, nem zárható ki, hogy a PS4-et kihagyná a Sony a buliból.

vissza
Legolvasottabb cikkek