Új fejlesztőcsapathoz került a Prince of Persia: The Sands of Time Remake

2022-05-03 19:30:00

A Prince of Persia: The Sands of Time Remake létezése nem titok, a bejelentés még 2020 szeptemberében történt meg, mikor is 2021 januárját tűzték ki megjelenési dátumként, azonban később márciusra módosították, majd határozatlan időre elhalasztották. Az újrafeldolgozás egyébként teljesen az alapoktól kezdve, az Assassin's Creed Origins motorján éled újjá, új kameraállást és harcrendszert is kap.

A fejlesztési folyamat felfüggesztése hallatán a rajongók aggódni kezdtek, a nemrég történt bejelentés a Ubisoft részéról azonban új reményt adhat mindenki számára. A stúdió ugyanis elmondta, hogy az eredeti Sands of Time trilógiáért felelős Ubisoft Montreal veszi át a gyeplőt, akik minden tőlük telhetőt megtesznek a siker érdekében.

"Ez a döntés fontos lépést jelent, a Ubisoft Pune és a Ubisoft Mumbai eddigi munkájára alapozva pedig időt szán arra, hogy újraszerveződjön, és a lehető legjobb élményt nyújtsa a rajongók számára." – áll a közleményben. Ehhez természetesen idő is szükségeltetik, így a megjelenéssel kapcsolatosan nem kaptunk újabb információt.

vissza