Új előzetesen a Destroy All Humans! 2 - Reprobed

2022-07-12 17:50:00

Nemsokára, még idén nyáron megérkezik a Destroy All Humans! 2 - Reprobed, melyhez egyre több és több anyagot bocsátanak rendelkezésünkre a fejlesztők. Nemrég egy előzetes keretein belül a játékmenet csínját-bínját figyelhettük meg, ezúttal pedig a fegyvereké a főszerep.

Elsősorban a földönkívüli pusztítók arzenálját vehetjük szemügyre. Olyan klasszikusok is visszatérnek, mint a Burrow Beast, a Dislocator, vagy az Anal Probe. Káoszt és pusztítást okozni egész biztos, hogy nem lesz nehéz a játékban. 

A Destroy All Humans! 2 - Reprobed augusztus 30-án kerül megjelenésre PC-re, PlayStation 5-re, valamint Xbox Series X|S-re 40 eurós áron. A Dressed to Skill Edition 55 eurót kóstál.

Az alapkiadásokon felül egy gyűjtői változat is a polcokra kerül, ebben az alapjátékon kívül az összes digitális tartalom elérhetővé válik, de egy zenei CD, egy művészeti könyv, és egy vintage fémlemez is helyet kap benne, a legnagyobb durranás azonban a 70 cm magas Arkvoodle szobor. E kiadás célja a pénztárcánk elpusztítása, ugyanis 400 eurós áron szerezhető be. 

vissza
Legolvasottabb cikkek