Új előzetesen a Dark Pictures Anthology: House of Ashes

2021-05-19 19:49:00

A Dark Pictures Anthology talán mindnyájatoknak ismerősen hangzik. Megkaptuk már a Man of Medant, a Little Hope-ot, most pedig a sorozat harmadik felvonása, a House of Ashes kerül terítékre egy rövidke előzetes erejéig. Néhány hónappal ezelőtt főszereplőnké volt a képernyő néhány pillanatra, ez alkalommal azonban a kísérteties hangulat megteremtése a cél. A sztoriról egyelőre annyit tudunk, hogy egy katonai egységet helyez reflektorfénybe, akik felébresztettek valamit, amit nem kellett volna...

Érdekesség, hogy technikailag ez az első hivatalos előzetes a House of Asheshez, ugyanis a korábbi egy egyfajta stáblista utáni dolog volt a Little Hope-on belül. A rajongók e képsorok láttán amúgy el is kezdtek spekulálni, és egyesek szerint az egész egy hallucináció, ami a stúdió korábbi játékainak végét tekinte abszolút helytálló lenne. 

A videó végén érkezett a bejelentés az első játékmenet anyagról, mely történetesen május 27-én kerül bemutatásra. A Dark Pictures Anthology: House of Ashes megjelenése a tervek szerint még idén esedékes.

vissza