Túllépte az 10 millió példányos eladást a Valheim

2022-04-25 20:33:00

A Valheimet bizonyára senkinek nem kell bemutatnom. A játék még 2021 februárjában került megjelenésre, és azonnali sikert aratott. Bár azóta is korai hozzáférésű fázisban van, elsöprő a népszerűsége. Már a korai szakaszokban is túllépte Steamen a félmilliós határt egyidejű játéksszám tekintetében, és majdnem 300.000 "rendkívül pozitív" értékelést tudhat magáénak jelenleg. 

A projektet fejlesztő Iron Gate Studio nemrég egy sajtóközleményben osztotta meg az örömhírt a nagyérdeművel, miszerint túllépték a 10 millió példányos eladást, és bár ünnepelnek, rohamosan folyik a Mistlands bővítés fejlesztése is. "Legmerészebb álmainkban sem gondoltuk volna, hogy a Valheim ekkorává növi ki magát... Csapatunk az indulás óta megduplázódott, és tudva, hogy játékosok milliói élvezik projektünket szerte a világon, ambícióink soha nem voltak ennél erősebbek." – mondta Richard Svensson, a stúdió feje. 

Immáron tehát több, mint egy éve, hogy megjelent a projekt, a siker pedig töretlen. Már induláskor tudott volt, hogy az építési rendszer nagyban hozzájárul majd a hosszú élethez, és a kalandozáson túl ez vette rá a játékosokat a folyamatos visszatérésre. Megannyi építmény került már megvalósításra a játékon belül, és a hatalmas és kreatív modding közösségnek sem kellett csalódnia benne. 

vissza