Total War: Warhammer - érkeznek majd ingyenes DLC-k

2016-04-12 17:20:22

Bár még két hét választ el minket a játék megjelenésétől, már tárt karokkal várjuk a hatalmas csatákat. Kiderült még néhány részlet!


 

Április 28-án érkezik a Total War első, nem valós történelmen alapuló epizódja, a Warhammer világban játszódó csoda. Rengeteg részletet elárultak már a projektről, ám a Future Content blogon újabb információkra lettünk figyelmesek. A Creative Assembly elmondása szerint számíthatunk ingyenes kiegészítésekre akár fajok, akár varázslat, küldetés vagy Legendary Lords téren, melyek némelyike egy-egy teljesen új utat nyit meg előttünk. A ráadás, hogy állítólag az év vége felé egy új kasztot is kaphatunk majd az alapjátékban szereplőkön kívül.

Igaz, így sincs hiány a gonoszságból a Warhammer-ben, mégis valahogy a sötét elfeket hiányolom...

 

warhammer_pagepromoimage_980_720

Mindezen kívül szert tehetünk fizetett kiegészítésekre is egy-egy csomag formájában. A Lord Pack egy Legendary Lord mellett új küldetésláncot, kampánybónuszokat, új egységeket, illetve tárgyakat tartalmaz, a Race Pack-et pedig valószínúleg nem kell túlmagyarázni, hiszen névéből is adódóan új fajokkal tarkítja a játékot. A Campaign Pack azon kívül, hogy egy játszható kaszttal ajándékoz meg, egy Challenge kampányt is elérhetővé tesz a Warhammer Lore-ban, mely köré különféle események is épülnek majd.

Minden csomagról részletes leírást találtok a fent már említett blogon, de vigyázat, a látottak jócskán megnehezíthetik e két hét múlását!

vissza
Legolvasottabb cikkek