Tom Hiddleston lesz az új James Bond?

2016-03-14 10:02:27

A tehetséges színész egy interjúban árulta el, hogy ha felkínálnák neki Bond szerepét, biztosan elvállalná. Ezzel pedig ő lenne a 8. ügynök a franchise élete során.


 

Azt már biztosan tudjuk, hogy Daniel Craig átlépett a James Bond szerződésén és nagy valószínűséggel nem is foja többet az ikonikus karaktert megformálni, pedig az utóbbi Bondok legjobbja volt Craig, aki 2006 óta 4 egész estés moziban tetszelgett az ügynök szerepében.

Egyelőre pedig semmit nem lehet tudni ki veszi át a helyét a következő filmekben, hiszen nyilván nem a tavalyi Spectre volt a végső csapás.  Tom Hiddleston egy interjúban árulta el, hogy nagyon szívesen kipróbálná magát 007-esként is.

 

NE01SFIdOC1w36_3_b

"Imádom a főcímdalát, és az egész sorozatot úgy ahogy van. Ha valaha nálam kopogtatna az egy rendkívüli lehetőség lenne. A fizikai szükségletével is tisztában vagyok a filmnek. De az akadályokat legyőzném." - mondja Tom.

Egyelőre annyi biztos, hogy az új filmek sikeresek voltak a rajongók pedig már hozzászokhattak a szereplők váltakozásához, úgyhogy jöhet bárki csak legyen tipikus 007-es.

vissza
Legolvasottabb cikkek