Tom Clancy's The Division - ez is megkapta a besorolást

2016-01-03 10:00:33

Nem véletlenül tartjuk 2016-ot a gamerek évének, rengeteg játékmegjelenés vár ránk idén. Szinte minden kiadó készül egy nagy dobással. A Ubisoft például nem is eggyel.


 

 

Az előbb említett kiadó amennyire az Assassin's Creed Unity-vel „elásta magát” (legalábbis a bugok tekintetében), most olyannyira kitesz magáért. Az utóbbi időben megjelent Assassin's Creed Syndicate és a Rainbow Six: Siege is fantasztikus lett, azonban van még pár, már bejelentett projekt a tarsolyukban, ami igencsak ígéretesnek tűnik. Pár nappal ezelőtt a Far Cry Primal kapta meg a maga korhatár-besorolását, mely a korból adódó rengeteg erőszak és primitívség miatt érthető.

Ezúttal egy másik projektet, a Tom Clancy's The Division-t sorolták be korhatár szerint. Bizonyára figyelemmel kíséritek ti is a játékkal kapcsolatos történéseket, így a játékmenet-videókat és előzeteseket is mind láttátok már. Amennyiben igen, ezesetben nem is kell túlzottan szaporítanom a szót és elmagyaráznom, az ESRB miért döntött a felnőtt besorolás mellett. A túszharcok, a szóhasználat, a sérülések jellege és részletessége, maga a realisztikusság, és még sorolhatnám mivel találkozhatunk majd a The Division-ben.

A Tom Clancy's The Division március 8-án jelenik meg PC, Xbox One és PlayStation 4 platformokra, illetve reméljük, hamarosan a bétát is megkapjuk.

Nem mellesleg pedig a Ubisoft ezen projektje mellett a Wildlands-re is kíváncsiak lennénk már!

vissza
Legolvasottabb cikkek