Tom Clancy's The Division - béta és grafikai részletesség

2016-01-17 15:27:00

Sokat beszéltünk már a Ubisoft idei nagy dobásairól, azonban egyre közelebb kerülünk a megjelenésekhez, emiatt pedig egyre többet tudunk meg a projektekről.


 

 

A Tom Clancy's The Division körül már nagyon régóta keringenek a hírek, azonban az elmúlt, kb. másfél hónapban sokkal többet tudtunk meg, mint a bejelentés óta eltelt időben összesen. A szintvesztéssel kapcsolatos tudnivalók után egy élőszereplős előzetes ütötte fel a fejét. Nem sokkal később a korhatás-besorolást is megkapta, pár napja pedig végre egy, teljes mértékben a játékból kiszedett jelenetekből összerakott trailert mutattak be. A tegnapi nap kicsit elemezgettük, hogy a bejelentés után nemsokkal bemutatott gameplay-hez képest hogy néz ki mai formájában a projekt.

Apropó kinézet. Felkerült egy videó, ahol nem az évek, hanem a részletességi beállítások közti különbséget vehetjük szemügyre. Ebből mindenki megtudja (feltéve ha konfigurációjának elegendőségével tisztában van), milyen látványvilág közepette cikázhat a fertőzött New York utcáin.

Lehetséges, hogy nem ájulunk el a részletességtől, azonban annyi biztos, legalábbis elég szembetűnő, hogy a mindennapokhoz szeretné igazítani a környezetet a csapat, így a teljesen természetes, legapróbb mozzanatokat is beleviszik a projektbe.

Ezúttal viszont a bétáról van szó. Az eredetileg tavalyi év ígért tesztelést 2016 elejére halasztották. Akkori elmondásuk szerint még januárban esedékes a program, a pontos dátumot pedig nemrég jelentették be:

6ee018d3-6c6a-4044-8c5c-5a4a46b620c4

Nem lesz túl hosszú teszt, és egyenlőre azt sem lehet tudni, hogy minek a kipróbálást biztosítják alatta, ettől függetlenül viszont várjuk!

A The Division megjelenése egyébként március 8-án esedékes PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokon.

divisionreklűm

vissza