Tokok árulkodnak az LG G6 külsejéről

2017-02-06 19:05:16

Szinte már nem maradt titok az LG G6 küllemét illetően, már most több tok megvásárolható hozzá, amik a végleges modellt lényegében teljesen leleplezik. Nagy kérdés tehát alig maradt, maximum a processzorral kapcsolatban merülhetnek fel kétségek.

 

Az LG február 26-án, az idei Mobile World Congress alkalmával fogja bemutatni legújabb zászlóshajóját, aminek a G6 nevet adományozzák, ezt maga a gyártó egyik képviselője erősítette meg korábban. A dél-koreai óriás ezzel nagy előnyt szerez a legalább egy hónappal később érkező Samsung Galaxy S8-cal szemben, ráadásul számos ponton módosítanak a terméken a tavalyi modellhez képest. Az LG kukázza a modularitást, helyette azonban beköszönt a vízálló kivitel, aminek következményeképpen a cserélhető akkumulátorról is le kell majd mondani.

lgg6tok-1

A fent látható renderkép már egy megvásárolható tokkal készült, alighanem ilyesféle külsőre számíthatunk, méghozzá unibody fém csomagolásban. Hátul megmarad az ujjlenyomat-olvasó, valamint a sokak által szeretetett dupla kamerás rendszert is tovább viszi a G6, alul pedig garantált az USB Type-C csatlakozó. Sajnos továbbra sem lehet sztereó hangszóróra számítani, pedig már több más gyártó termékeiben is bizonyított ez a megoldás.

lgg6tok-2

Az LG G6 állítólag már a bejelentést követő hetekben piacra kerül, árazásáról még keveset tudni, ám biztos, hogy nem lesz filléres mulatság. Kérdéses még, hogy végül milyen processzorral lát napvilágot a készülék, a Samsung ugyanis annyi Snapdragon 835-ös lapkát rendelt a Qualcommból, hogy a Galaxy S8 megjelenéséig másnak nem jut belőle, így lehet, hogy a G6-ban is „csupán” egy Snapdragon 821-es SoC dübörög majd.

vissza