Titanfall 2 - a PC-sek kimaradnak a bétából

2016-08-15 20:58:13

A Respawn Entertainment bejelentése szerint a közelgő Titanfall 2 béta PlayStation 4 és Xbox One exkluzív lesz, a PC-sek kimaradnak a buliból.


 

Vince Zampella elmondása szerint egyetlen platform is elég lenne a tesztelésre. Igaz, hogy több platformon több tesztet lehetne lefuttatni, viszont erre nincs szükség, hogy meggyőződjenek róla, jó úton haladnak-e. Továbbá kifejtette a PC-sek kilövésének két okát: a hardvervariációk és a gyenge gépekre való optimalizálás. Nem állnak még készen rá, hogy a rengeteg fajta konfiguráció mindegyikére biztosítsák a sebességet és az élményt egyaránt.

Titanfall 2

A vezérigazgató tisztában van vele, hogy ez hatalmas csalódás a közönség nagy részének, de fél, hogy olyan dolgokat képesek kideríteni egyes „turkászok”, melyekre nem szabadna még rábukkanni. Mindazonáltal garantálja a fergeteges PC-s élményt. A béta kezdetének dátumát még nem közölték, viszont maga a játék, mint tudjuk, a tervek szerint október 28-án kerül a polcokra mindhárom platformon. A nemsokára kezdődő Gamescom-on egy többjátékos livestream is levetítésre kerül, úgyhogy még a napokban megcsodálhatjuk, hogy áll a projekt.

vissza