Timberlake koncertfilm és trollkodás

2016-09-23 19:03:23

Justin Timberlake szégyenlős volna? Erre eddig nem sok jel mutatott: a 35 éves sztár a koncertszínpadon és a filmkamerák előtt is otthon érzi magát. Ám most róla készült film, maga az Oscar-díjas Jonathan Demme, A bárányok hallgatnak késztője forgatott koncertfilmet a két évig tartó 20/20 Experience World tour utolsó állomásán. A premierre az éppen zajló Torontói Filmfesztiválon került sor, ahol sztár rögtön koncertet is adott, és azt kiabálta a mikrofonba: „imádlak, Jonathan Demme!”.

– Emiatt a premier miatt idegesebb vagyok, mint bármi miatt valaha a pályám során – vallotta be Timberlake. – Általában elbújhatok egy figura mögött. Itt meg önmagamat kellett adnom…

A filmfesztiválon szervezett koncert hatalmas sikert aratott, és már Timberlake következő filmje is szerepet kapott: eljátszották a Can’t Stop the Feeling-et, ami a DreamWorks új vígjátéka, a Trollok (Trolls, hazai bemutató: október 27.) számára készült. Timberlake beszél és dalol is a filmben, mégis jól el tudott bújni a karakter mögött, aki tizenöt centis, a föld alatt lakik és nagyon színes a haja. A magyar változatban a nézők Bereczki Zoltán hangját hallhatják majd.

vissza