The Witcher 3: Hearts of Stone - mit is tartalmaz a DLC?

2015-09-13 13:18:06

Pontosan egy hónap múlva, október 13-án jelenik meg a The Witcher 3: Wild Hunt első fizetős DLC-je, a Hearts of Stone. Korábbi cikkünkben már írtunk róla, hogy rengeteg ügyességre, na meg időre lesz szükségünk, ha végig akarjuk pörgetni a 2 fizetős DLC-t a 16 ingyenes kiegészítő tartalom megjelenése után.

Konrad Tomaszkiewicz beszélt egy kicsit a kiegészítő tartalomról. Elmondása szerint a Hearts of Stone ringbe szállhatna az alapjátékkal, ha a történet és a karakterek elmélyítéséről beszélünk. Az események során főhősünk, Geralt egy igencsak gonoz emberrel találja szembe magát, aki ráadásul mindemellett halhatatlan is. Természetesen nem merül ki ennyiben a dolog, hiszen ahogy már megszoktuk, a játékosoknak rengeteg kihívással és hatalmas döntések sorozatával és az ezekhez tartozó várt, vagy nem várt következményekkel kell majd szembenézniük a történet során.

Mint kiderül, a Hearts of Stone egy teljesen önálló történetrész, így nyugodtan mindenki nekiugorhat, aki még nem vitte még végig az alapjátékot, bár ez véleményem szerint ostobaság. Na és persze érdemes megjegyezni, hogy bizonyos információk szerint 30-as szint alatt nem ajánlatos nekikezdeni, mivel leselkednek ránk olyan dolgok is, melyekkel e képzettségi szint alatt nem túlzottan szerencsés a találkozás. A DLC 10 órányi játékmenetet kínál, de ahogy az alapjáték esetében is, ez idő jóval több is lehet, hiszen a bejárható terület hatalmas, és a kínálkozó lehetőségek száma végtelen.

vissza
Legolvasottabb cikkek