The Division - három nagy fizetős kiegészítőre kell számítani

2016-01-29 12:02:43

Bár a játék még ki sem jött, a Ubisoft máris bejelentette a hozzá érkező kiegészítőket, amikért természetesen szintén jól a zsebünkbe kell majd nyúlni. Vajon ezek nélkül is teljes játékélményben lesz majd részünk, vagy a The Division is az Evolve hibájába esik?

 

tunnels

Sajnos mostanában egyre több hír röppen fel a The Division kapcsán arról, hogy mit nem kapunk majd meg, ahelyett, hogy mit kapunk. Bár a Ubisoft sok ingyenes tartalommal kecsegtet, ami patchek során bekerül a játékba, ezúttal viszont arról kaptunk csak információt, miért éri majd meg a Season Pass. Az első kiegészítő az Underground nevet kapta, amiből következik, hogy a New Yorki "alvilággal" kell szembenéznünk. A második a Survival lesz, melyben új környezetben túlélésünk kapja a központi szerepet. Végül pedig a Last Stand fog érkezni, erről bővebb információink még nincsenek. A Season Pass tartalmazni fogja mindhárom DLC-t és új fegyvereket, fegyver skineket, ruhákat és sok mást is. Csak abban reménykedünk, hogy nem akarnak nekünk eladni egy fél tartalmat, hogy külön fizessünk a másik feléért.

Nektek mi a véleményetek, hogy máris bejelentette a Ubisoft a fizetős DLC-ket? Aggódtok, vagy bíztok abban, hogy korrektek lesznek?

vissza