The Division - gameplay videó és hogyan indítsunk saját járványt

2016-02-25 11:01:34

A The Division körül egyre nagyobb a hype. Kaptunk már élő szereplős minisorozatot, trailereket, zárt és nyílt bétát, ezúttal pedig azt is kipróbálhatjátok, mi történik, ha ti okozzátok a világ összeomlását. Mindezt a Ubisoft megfejelte egy kis PC-s gameplay-jel, hogy azt is lássátok milyen gyönyörű is a játék.

 

Hogy ráhangolódjatok a The Division világára - és mielőtt belevágtok a fikcionális vírus terjesztésébe -, nézzétek meg, hogy is néz ki a játék PC-n, 60 FPS-el. Lenyűgöző még mindig.

Most, hogy kigyönyörködtétek magatokat, ideje, hogy megtekintsetek egy szimulációt. Ha valaha gondolkoztatok azon, mi történne, ha veletek kezdődne az apokalipszis, most kipróbálhatjátok. A Ubisoft létrehozott egy weboldalt, ahol megadhatjátok címeteket, majd otthonotokból kiindulva vihetitek el a betegséget először a környezetetekbe, majd szerte a világon. A végén még azt is kiszámítják nektek, hogy mennyibe telt, mire összeomlott a civilizáció. Mókás nem? Persze, ha belegondoltok nem az, de érdekes ötlet, annyi biztos.

dividion

A The Divison március 8-án jelenik meg PC-ra, PS4-re és Xbox One-ra.

Nektek mennyi időbe telt a civilizáció összeomlása?

divisionreklűm

 

vissza
Legolvasottabb cikkek