The Division - érkezik az első nagyobb frissítés

2016-04-01 12:46:17

Hozzávetőlegesen 2 héten belül jön a játék első nagyobb terjedelmű frissítése, mely egyrészt ingyenes lesz, másrészt pedig rengeteg további tartalommal fogja ellátni a játékot. Dark Zone újítások, illetve további játék végi tartalmak fognak érkezni.

 

thediv123

A frissítés április 12-én fog érkezni, mely olyan újdonságokat fog tartalmazni mint például az Incursion, ami egy raidnek felel meg. Ezen kívül a Falcon Lost nevű küldetés kizárólagosan csak hard illetve challenge módban lesz elérhető, ezért azoknak a játékosoknak lesz főképp ajánlott, akik már nagyobb szinten vannak. Nem lesznek checkpointok, így óvatosabbnak kell lennünk, hiszen ha hibázunk akkor kezdhetjük elölről az egészet. Későbbi frissítésekben várhatóak lesznek majd Incursion-küldetések, melyek előnye főképp az lesz, hogy újrajátszhatóságot fog biztosítani friss lootokért cserébe.

A Konzolvilágban még fellelhető a The Division: vedd meg még ma!

Továbbá a supply droppok is érkezni fognak a frissítés után, ezzel a Dark Zone is egy kicsit feldobottabb lesz. A lényege, hogy a zónába időnként le fognak dobni egy ládát, amely mindenki számára látható a térképen, így bárki megszerezheti, arról nem is beszélve, hogy milyen mesés lootokat fog tartalmazni.

Azonban ha mindez még nem lenne elég, érkezik négy új felszerelés szett is, melyek segítségével megnyitható lesz egy új, ismeretlen talent. Ezen felül hiányosságok kerülnek még pótlásra, így lehetőségünk lesz már cserélgetni is a cuccainkat, valamint halálunk után tudjuk majd figyelni a társainkat, így nem kell állandó jelleggel az aszalódó hullánkat bámulni hosszú másodperceken keresztül.

vissza