The Division - eltűnt egy idegesítő hiba és landoltak a loadoutok [Update 1.6.1]

2017-05-24 13:18:42

Az eredetileg nyárra tervezett 1.7-tel érkező loadout-ok is megérkeztek!


 

A The Division bár a megjelenés óta rengeteg ráncfelvarráson és hibajavításon ment keresztül, egy roppant idegesítő probléma mindig is frusztrálta a játékosokat. Ez az ún. Coward's Corner, azaz gyáva sarok, melynek lényege, hogy az opportunista figurák innen lövik ki a közelben spawnoló ellenfeleiket. A nemrég megjelent 1.6.1-es frissítéssel a fejlesztők átdolgozták a hotspotot, megsemmisítve ezzel eme tisztességtelen találkozásokat.

division

Egyesek aggodalmukat fejezik a ki a Division második évével kapcsolatban. Úgy vélik, a fejlesztők lassú halálra késztetik a játékot, a Ubisoft azonban optimista marad a múlt heti, több apróbb hibát is orvosló kis frissítései folyamatos szállingóztatásával. - olvasható egy korábbi posztban. Az 1.6.1-es „Quality Update” is része ezen filozófiának, miszerint nem várják meg a nagyobb, szembetűnőbb hibákat, hanem kis intervallumonként, folyamatosan is javítják a játékot. Természetesen nagyobb patch-ekkel is (1.7, 1.8) találkozhatunk az év során.

A Ubisoft elmondásai szerint e frissítéssel időt szánnak a régóta fennálló hibák kiküszöbölésére, valamint az egyik legjobban várt funkció bevezetésére, a Loadout-ra. Ez sikerül közelebb jutni az 1.7-es update nyári terveihez. A javítások teljes listáját ide kattintva érhetitek el.

vissza