The Crew - jövő héttől ingyen elérhető

2016-09-07 21:09:18

Még egy héten át tölthetitek ingyen le az előző havi ingyenes játékot, aztán egy másik projekt veszi át a szerepét.


 

A Ubisoft 30. születésnapja apropójából decemberig minden hónapban (pontosabban annak közepén) egy-egy ingyenes játékkal lepi meg a nagyérdeműt. Augusztusi kínálatuk a Rayman Origins, amit már csak pár napig van lehetőségetek ingyen megszerezni, hiszen a jövő héten, szeptember 14-én (szerdán) átveszi helyét a 2014-ben debütált The Crew, amit az alábbi linken érhettek majd el..

A program már csak azért sem jelentéktelen a cég számára, mert ez az első játékuk, melyet folyamatosan frissítenek és karban tartanak. Indulása óta több mint 9 millió játékost tudhat magáénak. A Ubi tisztában van vele, hogy a The Crew közel sem volt tökéletes, viszont meggyőződése, hogy még mindig képes hosszú időre lefoglalni szinte bárkit és hatalmas szerepet töltött és tölt be más projektek fejlesztésében is.

Fentebb említettük, hogy a Ubisoft még mindig folyamatosan frissíti a The Crew-t. November 29-én érkezik a játék második expanziója Calling All Units címmel. Ami a tartalmát illeti, 12 sztori missziót foglal magába. Nevéből is adódóan a rendőrök hatalmas szerepet töltenek be, a versenyzőknek pedig cseppet sem lesz könnyű feladatuk.

vissza
Legolvasottabb cikkek