The Callisto Protocol – íme, a szezonbérlet tartalma

2022-11-24 17:45:00

E korszakban, mikor új és innovatív módszereket keresnek bevételszerzés céljából, a szezonbérletek uralkodnak. Szinte nem is jelenik meg olyan cím, melyhez ilyen vagy olyan formában ne tartozna efajta bővítés. Nem meglepő tehát, hogy a The Callisto Protocolnak is lesz... A játék hivatalos Steam-oldalán nemrég felbukkant a season pass tartalma, melyhez a Digital Deluxe kiadás megvételével juthatunk hozzá. Ez tartalmaz sztori DLC-t, de helyet kap benne a Contagion Bundle, a Riot Bundle és az Outer Way skin kollekció. 

A Contagion Bundle egy új játékmód a hardcore közönség számára, mely nem csak a lőszer és az életerőcsomagok mennyiségét csökkenti, de egyből permadeath-tel fenyeget. Hibának helye tehát nincs. Ja, és 13 új halál-animáció érkezik Jacob számára. Apropó animációk... Rengetegen foglalkoztak e kérdéssel az elmúlt időszakban, és hála a fejlesztőknek, imáink meghallgattattak: Glen Schofield a Twitteren közölte, ha a rajongók több halált szeretnének, meg is kapják. Bár a munkát e tartalmon még nem kezdték meg, prioritásként kezelik.

A Riot Bundle egyfajta horda mód lesz a játékban nem felfedezhető területeken. A hullámok túlélésével krediteket gyűjthetünk, fejleszthetjük fegyvereinket, és újakra cserélhetjük őket. Ennek keretein belül is érkezik 12 új animáció és egy Engineer Skin kollekció.

Igazi csemege tehát a szezonbérlet: két új játékmód, skin-csomagok, halál-animációk tömkelege, ráadásul sztori DLC is. Biztosan leköt mindenkit egy darabig, és garantálja a meghitt ünnepi hangulatot.

vissza
Legolvasottabb cikkek