Tetoválásért cserébe osztogat Diablo 4 kulcsokat a Blizzard

2022-07-18 16:23:00

A Blizzardra az elmúlt időszakban eléggé rájár a rúd... A Diablo Immortal mikrotranzakciói által kiváltott ellenszenv a rajongók felől, a Heroes of the Storm fejlesztésének leállítása, a munkahelyi bánásmóddal kapcsolatos problémák és perek, és hadd ne soroljam tovább. Épp itt az ideje, hogy újra pozitív értelemben gyűjtsön rajongókat maga köré a csapat, és talán épp e kapcsán jött létre a Hell's Ink esemény, melynek keretein belül tetoválásokért cserébe juthatunk Diablo 4 kulcsokhoz.

Igen,m jól olvastátok. A Blizzard az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Németországban és Ausztráliában, összesen 8 helyszínen szervezi meg az eseményt, melynek keretein belül a nyolc tetoválóművész kezei által magunkra varrathatunk egy, a Diablo univerzuma által ihletett kis flasht. Mindenki, aki vállalja e kitörölhetetlen emlékeztetőt, kap egy kis kártyát, mely hozzáférést biztosít a nemsokára megjelenő bétához, illetve az ígéretek szerint a teljes játék egy digitális példányához is. 

Megvallva az őszintét, én jópofának tartom a kezdeményezést, kár, hogy a közelben egyáltalán nem elérhető. A minták amúgy jól festenek, nem is nagyok, abszolút vállalhatók. Ti mit gondoltok? Bevállalnátok egyet a fenti minták közül a Diablo 4 egy példányáért cserébe?

vissza
Legolvasottabb cikkek