Tényleg érkezhet a Grand Theft Auto Trilogy: The Definitive Edition

2021-09-30 17:05:00

Régóta kóvályognak már pletykák az interneten, miszerint a Rockstar a PlayStation 2-es korszak GTA-epizódjainak feltámasztásán ügyködik, cím szerint a Grand Theft Auto 3-ról, a GTA: Vice City-ről és GTA: San Andreas-ról van szó. Bár a pontos megerősítés továbbra is várat magára, egy dél-koreai, minősítésekkel kapcsolatos oldalon feltűnt egy tábla, melyen a "Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition" szöveg volt olvasható. 

Korábban a Take-Two egy nyilatkozatában már szót ejtett róla, hogy dolgoznak három korábbi cím iterációján, és korábbra tervezték mindezt, ám egyes értesülések szerint nem várt problémák miatt késik az egész. Az is figyelemre méltó, amilyen agresszióval fellépett a kiadó a közelmúltban a kiadott modok ellen, melyek újszerű grafikával áldják meg e projekteket. 

Állítólag mindent az Unreal Engine, valamint a régi és új stílusok keverésével kívánnak megoldani a fejlesztők, de frissítik a felhasználói felületet, és egyéb dolgokat is. Mindez egyelőre tényleg csak pletyka, de a megjelenés várhatóan 2022 folyamán esedékes.

vissza