Team Fortress 2 - megérkezett az új patch

2015-12-20 13:02:57

Hatalmas népszerűségnek örvend még mindig a Valve Free to Play játéka attól függetlenül, hogy immáron több, mint 8 éve megjelent. A kor azonban nem minden, az újítások még mindig záporoznak.


 

 

Be kell vallani, a Team Fortress 2 még mindig egy remek időtöltés, akár lazítani akar az ember, akár feszültséglevezetésnek szánja. A folyamatos frissítésnek köszönhetően megunni is jóval nehezebb, főleg, hogy bizonyos időközönként egy-egy nagyobb újítás is üti a markunkat! Ezúttal is erről van szó, megérkezett a Tough Break Update.

A grafikát és a játékmenetet befolyásoló tényezőknél – nagyobb patch révén – többet is tartalmaz. Ezen frissítés a maga 6 dolláros árával 26 darab, egyfajta csomagot tesz elérhetővé. Ezek mindegyikében találunk küldetéseket, kihívásokat, tárgyakat és fegyvereket.

TF2_thumb

Aki ezen felül további információkra is kíváncsi, mielőtt vásárlásba kezd, a hivatalos oldalon van lehetősége tájékozódhat! Véleményem szerint, és a tartalmat tekintve a 6 dollár rettentően kedvező ár érte! Szerintetek is megéri?

vissza