Ez hogy lehet?! Tarzan és Róbert Gida

2016-06-17 19:42:05

Mi a közös Tarzan feleségében és Róbert Gida anyukájában? Hogy mind a ketten gyönyörűek. Persze, mert mindkettőt Margot Robbie játssza, aki az idén nyáron a Tarzan legendája (The Legend of Tarzan, hazai bemutató: június 30.) Jane-jeként megy a dzsungelbe, és utána hamar az őrült oldalát is megmutatja a Suicide Squad – Öngyilkos osztag (Suicide Squad, hazai bemutató: augusztus 4.) baseball ütőt forgató, gyilkos humorú Harley Quinnjeként.

A Fox Searchlight a héten tette közzé, hogy összeállt a Micimackó írójáról szóló, régóta várt filmjük stábja. A Goodbye Christopher Robin (vagyis: Viszlát, Róbert Gida) című filmet Simon Curtis rendezi, A.A. Milnét A visszatérő-ben és az új Star Warsban híressé vált Domnhall Gleeson, feleségét pedig Margot Robbie alakítja majd.

A film az igazi Róbert Gida és az igazi Milne története: a legendás regény írója eredetileg vicclapszerző volt, akit bohém életformája miatt sokat furdalt a lelkiismeret: úgy érezte, elhanyagolja a családját. Ezért írt a fia saját játékairól egy regényt, aminek váratlan sikere reményt és vigaszt nyújtotta az első világháború után Angliának, de összekavarta a szerző családjának az életét.

4tarzan

vissza