Szeptemberben érkezik a Final Fantasy XV - és más is!

2016-04-01 12:58:08

Megjelenési dátum, új demó, gyűjtői kiadás(ok), animációs film, mobiljáték - a Square Enix nem kicsi Los Angeles-i bulit hozott össze a Final Fantasy XV miatt. Összefoglalónk az eseményről.

 

A baglyok élőben, mindenki más tegnap értesült a Final Fantasy XV megjelenési dátumáról, azonban a Square-Enix mást is tartogatott a rajongóknak.

Szeptember 30. - ekkor jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra a korábban Final Fantasy Versus XIII címen futó tizenötödik epizód. Ha nem bírjátok ki addig, csekkoljátok az áruházakat, ugyanis felkerült a Platinum Demo: ebben a főszereplőt irányíthatjuk gyermekként egy álomban, ráadásul ha kipörgetjük, a minket kísérő Carbuncle-t visszatér a végleges játékban is.

Gyűjtői kiadások

 

Kettő érzik, 90 illetve 270 dolláros áron. Íme a tartalmuk:

26052441792_10f1a2a305_b

oYslYSuRestore-banner_1140x528_1140_KR

Anime?!

 

Igen! Két adaptáció is érkezik a Final Fantasy XV-höz: a Kingsglaive: Final Fantasy XV egész estés film, ami a játék történetével párhuzamosan játszódik majd, míg az előzményként szolgáló Brotherhood: Final Fantasy XV öt, egyenként 10 perces, YouTube-os websorozat lesz.

Nem tudod mivel játssz? A Konzolvilágban több száz közül választhatsz!

Mini-játék, mobilokra.

 

A Final Fantasy XV-ben is lesz mini-játék, Justice Monsters Five néven. Ez a főszereplők kedvenc flippere, amelyből iOS-re, Androidra és Windows 10-re(!) is érkezik egy-egy kiadás.

Köszönjük Square-Enix!

vissza