Steam free weekend - ingyenes a Sunless Sea és a Fractured Space

2016-01-29 11:29:17

Ha nem tudtok magatokkal mit kezdeni a hétvégén és az unalom szörnyű mélységei tárulnak fel előttetek, ne csüggedjetek! Steamen ezen a hétvégén ingyensen kipróbálhatjátok a Sunless Sea-t és a Fractured Space-t. Bár nem AAA címekről beszélünk mindkettővel kellően elüthetjük az időt és még szórakozhatunk is közben.

 

Kezdjük a Fractured Space-szel, már csak azért is, mivel ha most letöltitek, örökre megtarthatjátok és egy forintot sem kell kiadnotok érte. Egy 5 az 5 ellen űrcsatás játékról beszélünk, amit a Strike Suit Zero fejlesztett és folyamatosan javítgatják, patchelgetik. Nincs magára hagyva tehát a Fractured Space, úgyhogy bátran belevághattok. a Star Wars kapcsán amúgy is benne vagyunk az űrcsata hangulatban. Ha felkeltette az érdeklődéseteket a játék, nézzétek meg a legújabb trailerét:

De mi a helyzet a Sunless Sea-vel? Ha szeretitek a Lovecraft regényeket és mitológiát, ezt a játékot nektek találták ki, de azok is el tudnak benne merülni (haha értitek, tenger...) akik nincsenek oda Cthulhu-ért, vagy csak nem ismerik. Egy steampunk hajón találjuk magunkat, feladatunk pedig, hogy felfedezzük a legsötétebb vizeket és az elesett viktoriánus Londont. Lássuk, hogy is néz ki a Sunless Sea:

Tegyetek velük egy próbát, nem kerül semmibe!

vissza