Stardock bejelentette a Galactic Civilizations® III. Retribution kiegészítő-t

2019-02-08 21:26:00

A Stardock bejelentette, hogy Február 21.-én jelenik meg a Galactic Civilizations® III Retribution, a legnagyobb kiegészítő a masszív 4X űrstratégiai játékhoz. A Retributionban a civilizációd erőteljes artifact-eket fedzhet fel, hyperkapukat építhet és találkozhat két új civilizációval is. 
 
Emelett megjlent a Retribution legújabb trailere is. Nézd meg itt. 
 
Galactic Civilizations III A 23. században egy 4X-os űrstratégiai játék, ahol az emberek és az idegenek egymás ellen versenyeznek az uralomért. Szerte a galaxisban az ősi idegen artifactok felfedzése közben  a civilizáció erőteljes képességekre tehet szert. Eközben, mivel a civilizációk megpróbálják gondosan kiegyensúlyozni a gazdaság és az egyre növekvő háborús gépezet közötti egyensúlyt, diplomáciai kapcsolatokat építeni, a Sol III emberei egy a játékot megváltoztató új technológiát  - Hyperkapukat- találnak fel, mely gyors utazást tesz lehetővé a galaxisban.

Ha többet szeretnél megtudni a Retribution kiegészítő újdonságairól, kérlek látogass el ide vagy www.galciv3.com/retribution oldalra. 

Galactic Civilizations III: A Retribution február 21-én érkezik,19,99 dollárért. Itt tudod hozzáadni a Steam kívánságlistádhoz

vissza