Battlefront – tudjuk, mit tartalmaznak majd a DLC-k

2016-01-27 10:23:08

Megtörtént a hivatalos bejelentés: az EA/DICE lerántotta a leplet a készülő Battlefront DLC-kről. Mondjuk, mit kapunk ingyen és a Season Pass-szel (vagy külön-külön megvásárolva).


 

A tegnapi teaser tényleges információkat vezetett fel, azonban azt nem gondoltuk volna, hogy a januári (ingyenes) tartalomfrissítés mellé megkapjuk a tervezett négy kiegészítő (nagyvonalakban vázolt) elemeit is. Nézzük szép sorjában, mik érkeznek ebben az évben a Star Wars Battlefronthoz.

star_wars_battlefront_tatooine_high-res_screenshot_berdu.0

Január

 

Jó eséllyel már most a Birodalom visszavágban is viselt ruhákban szaladgál Han Solo és Luke, hiszen a januári ingyenes frissítés új ruhákat is hozott a hősöknek. Ezeknél fontosabb azonban, hogy már privát mérkőzéseket is indíthatunk, valamint az eddig csak Survivalban játszható Tatooine térkép bekerült a Blast, Droid Run, Drop Zone, Hero Hunt, és Heroes vs. Villains játékmódokba is.

Érkeztek még napi kihívások és közösségi kihívások, amelyek egyértelműen színesítik az életet lvl 50 felett.

7BPdqa3

Február

 

Újabb ingyenes tartalom, amelyben egy új, hoth-i Survival küldetést, valamint többjátékos térképet kapunk. Utóbbi a Walker Assaultot, a Supremacy-t, a Fighter Squadront és Turning Pointot támogatja, de bővül a Turning Point is azokkal a helyszínekkel, amelyek játszhatóak Walker Assault és a Supremacy módokban.

zXSs09m

Március

 

Nagy Endor (Walker Assault, Supremacy és Turning Point) és új tatooine-i Survival térkép érkezik ingyenesen, valamin jön az első fizetős DLC, az Outer Rim, amelyben a Sullust gyáraiba és Jabba palotájába látogathatunk el.

2016 nyarán érkezik a Bespin DLC, ősszel a Death Star DLC, 2017 elején pedig az utolsó pénzes kiegészítő, amiről még nem tudjuk, mit tartalmazz majd.

Nagyjából ennyi. Örülünk?!

vissza