Star Wars: Battlefront - mit is tartalmaz majd a Season Pass?

2015-11-17 19:57:20

Gondoltuk, hogy nagy lesz, de korántsem számítottunk ekkora sürgés-forgásra a Star Wars körül, legyen szó akár a The Force Awakens-ről, akár a Battlefront-ról. Sem az EA, sem a Disney nem fukarkodik az információkkal. Ezúttal a Season Pass tartalmát vehetjük szemügyre.


 

 

Kaptunk már élőszereplős előzetes, láthattuk mozgás közben a Battle of Jakku-t, hősöket is jobban szemügyre vehettük, sőt még folytatásról is volt szó. Na de mi van a kiegészítő tartalmakkal? Eddig az előrendelői ajándékként mellékelt DLC-n kívül egy fikarcnyival sem tudtunk többet róluk, ám most kiderült, mit is fog tartalmazni a Season Pass. Igaz, korábban már kiderült, hogy 50 dolláros árat kell kipengetni érte, ám látatlanban még a Battlefront-tal kapcsolatban sem lehetünk elég bizakodóak. Úgy tűnik ezt az Electronic Arts is észrevette, így közzétette, mivel is lesz gazdagabb, aki beruház rá:

  • Több mint 20 darab galaktikus tárgy (fegyverek, járművek, Star Card lapok)
  • 4 hős (vagy főgonosz)
  • 16 multiplayer map
  • 4 játékmód
  • továbbá minden DLC-hez két héttel korábban biztosított a hozzáférés a DLC-khez az alapjátékot birtoklókhoz képest

A Star Wars Battlefront megjelenése Európában e hónap 19-én esedékes PC-re, Xbox One-ra és Play Station 4-re egyaránt, a Season Pass első csomagját pedig valamikor a jövő hét elején kapjuk meg.

vissza