Star Wars Battlefront - íme a béta időpontja

2015-09-24 19:02:49

Nem is olyan rég az Eletronic Arts bejelentette, hogy a Star Wars battlefront a megjelenés előtt átesik egy bétateszten, melyben sokak örömére bárki részt vehet majd. Még ez örömteli hír előtt értesülhettünk róla, hogy a játék egyedi PlayStation 4-es kiadást, (illetve fejhallgatót) is kap, mi több, a Deluxe Editon-höz egy minihűtő dukál majd. Most azonban újabb részletekkel gazdagodtunk a béta kapcsán.

featuredImage.img

A három platformra (PC, PlayStation 4, Xbox One) egyszerre, október 8-án kezdődik meg a bétateszt, mely ugyanezen hónap 12-én véget is ér. Korábban már leírtuk, mely 3 módban próbálhatjuk ki magunkat és e módoknak mi is a lényege, mi a játék célja.

Ami még érdekesség lehet, hogy a bétateszt mellett egy Battlefront Companion alkalmazást is kapunk. Ez egy böngészőből elérhető applikáció, és voltaképp egy kártyajátékról van szó Base Command címmel. Itt krediteket szerezve kell játszanunk, e pontok után pedig úgynevezett Star Card-okat, illetve fegyvereket kapunk, oldhatunk fel. Emellett természetesen barátaink eredményeit, tevékenységeit is nyomon követhetjük. A béta ideje alatt 5 szintet lesz lehetőségünk fejlődni, viszont ez a teljes játékban elért eredményekbe nem számít bele, megjelenéskor mindent elölről kell kezdenünk.

Mit gondoltok, a hallottak alapján érdemes várni az október 8-át? Természetesen mindenki jobban várja már a november 17-ét, hiszen ekkor érkezik a teljes játék PC-re, Xbox One-ra és Play Station 4-re.

vissza