Star Wars Battlefront béta - akárki részt vehet benne

2015-09-17 19:29:10

Még ki sem hevertük az egyedi PlayStation 4-et, és fejhallgatót, illetve a Deluxe Edition-nel járó minihűtőt, már jön a következő hír a Star Wars Battlefront-tal kapcsolatban. Nagyon úgy néz ki, hogy az Electronic Art csapata igencsak kitesz magáért és nem akar csalódást okozni.

image.img

Nem egészen két hónap múlva esedékes a játék megjelenése, most azonban megtudtuk, hogy még ez időpont előtt kipróbálhatjuk egy nyílt béta keretében platformtól függetlenül. Pontos időpont sajnos (még) nincs tisztázva, viszont annyit tudunk, hogy mind az online, mind pedig az offline szekcióban lesz lehetőségünk játszani. Online-on belül is 2 bolygón bolyonghatunk majd: egyikük a Sollust, ahol a Drop Zone, másik pedig a Hoth, ahol a Walker Assault módban próbálhatjuk ki magunkat. Ami az offline részt illeti, a Tatooine Survival módját vehetjük górcső alá co-op vagy split screen módban (is).

A várva várt megjelenés pedig november 17-én esedékes PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra. És mivel e dátumot már mindenki nagyon, de nagyon várja, nézzük csak meg még "egyszer" és élvezzük azt a bizonyos trailer-t, amit a közzététel óta már több, mint 20 millióan tekintettek meg.

vissza
Legolvasottabb cikkek