Star Wars Battlefront: Battle of Jakku - több, mint új csatatér?

2015-11-25 19:26:53

A megjelenés óta a játék kapott hideget, meleget, ennek ellenére rengetegen játszanak vele és mindenki várja az első, ingyenes DLC-t. Most még több információval gazdagodtunk vele kapcsolatban.


 

 

Egyre nagyobb a vágyakozás a Star Wars Battlefront első, ingyenes DLC-je után, a róla készült videón talán még azóta is nyomogatjátok a replay gombot. A Star Wars: The Force Awakens-szel kapcsolatba hozható Battle of Jakku azon kívül, hogy fenomenális látványvilággal rendelkezik, többet is ad, mint amiről eddig tudtunk. A bolygó az új csatatéren felül egy teljesen új játékmódra is lehetőséget nyújt. A Turning Pointban a játékosok célja, hogy elfoglalják, majd elpusztítsák a birodalmi bázisokat, összesen 3-at. A földi összecsapás mellett nagy szerepet kap a légi csata is, főleg mivel akár egy csillagromboló is "landolhat" a harc közben.

Az előrendelők számára december 1-től elérhető a kiegészítő, a többieknek 8-ától. Aki pedig ezek után sem érzi elég változatosnak a Battlefront-ot, még mindig lehetősége van a Season Pass megvásárlásával bővíteni a játékot.

vissza