Sony - három új periféria is érkezik ebben a hónapban

2016-09-10 11:45:45

A Sony bejelentette a PlayStation 4 legújabb perifériáit, az új vezeték nélküli kontrollert, a PlayStation Kamerát, valamint az új talapzatot a vékonyabb PS4 modellhez és a PlayStation 4 Pro konzolhoz. Mind elérhetővé válik 2016. szeptember 15-től, Japánban, Észak-Amerikában és Európában. Hamarosan érkezik a Platinum Vezeték Nélküli Fejhallgató is.


 

Új PlayStation 4 Vezeték Nélküli Kontroller

Az új PS4 (DUALSHOCK®4) Vezeték Nélküli Kontroller fénysávja megvilágítja az érintőpanelt is, így a panel a fénysávval megegyező színben pompázhat. Az új funkció segít, hogy a játékosok tudják, melyik karaktert irányítják vagy mennyi életerejük maradt, így sokkal könnyebb az egész játékmenet. Az új DUALSHOCK®4 USB kompatibilis lesz a már elérhető Bluethooth® kommunikáció mellett, így kábelen keresztül is lehetséges az irányítás. A DUALSHOCK®4 Vezeték Nélküli Kontroller 18 990 forintos ajánlott fogyasztói áron lesz elérhető.

playstation-4-controller

Új PlayStation Kamera

Az új tervezésű PlayStation Camera a jelenlegi modell számos funkcióját hordozza magában, így például támogatja a PlayStation VR virtuális valóság rendszert, ám új, kompakt, henger alakú kialakítással rendelkezik. A PS Kamerához tartozik egy állvány is, melynek köszönhetően a felhasználók könnyedén beállíthatják a megfelelő szöget és akár a televízió, vagy a szórakoztató központ tetejére is feltehetik a terméket. Az új PS Camera ajánlott kereskedelmi ára 18 990 forint lesz.

playstation-4-kamera

Vertikális talapzat

A függőleges állványt kifejezetten az új PS4 Slimhez és PS4 Prohoz tervezték, áttetsző borítása úgy illeszkedik az új dizájnhoz, mintha csak a rendszerek „árnyékát” látnánk. A csomagoláshoz két csatlakozó tartozik, így a felhasználók könnyedén felszerelhetik a karcsú kialakítású PS4-et és a PS4 Pro-t is. Az új függőleges állvány ajánlott kereskedelmi ára 6 190 Ft.

Platinum vezeték nélküli headset

A csúcsminőségű Platinum vezeték nélküli játékos headset (ajánlott kereskedelmi ára 57 990 forint) segítségével magával rangadó, élettel teli hangokkal élvezheti kedvenc PS4 játékait. A headset prémium felépítésének és kiváló anyaghasználatának köszönhetően komfortos érzetet nyújt több órás használat során is. A tökéletes hangzásért a SIE által szabadalmazott 3D audio technológia továbbfejlesztett, magasra pozícionált 7.1 virtuális térhatású hangzása felel.

playstation-4-headset

A 3D audio technológiát támogató PS4 játékok esetén a headset képes minden irányból továbbítani a hangokat a felhasználó felé, így akár a felülről vagy alulról bejövő hangokat is észlelhetjük a valósághű élményért. Mindemellett az új prémium headsetben megtalálható még egy többirányú, rejtett zajszűrő mikrofon is a tisztább és érthetőbb beszédhangokért. A headset a PS VR virtuális valóság rendszerrel, valamint a 3.5mm audio kábel segítségével mobil eszközökkel is kompatibilis.

vissza
Legolvasottabb cikkek