Sniper Elite 4 - rengeteg újítás várható

2016-03-16 13:40:05

Nemrég hivatalosan is bejelentették a Sniper Elite negyedik részét, melynek újításait leginkább a legújabb Metal Gear Solid és az Assassins's Creed franchise inspirálta. A mai nap egy új gameplay videót is kaptunk hozzá.


 

 

A Sniper Elite szériára eddig sem lehetett egy panaszunk sem; élvezetes, néha őrült játékmenete mint a játékosokat és a kritikusokat is kielégítette, viszont az idén megjelenő negyedik résszel a fejlesztők még magasabbra emelik a lécet. Elmondásuk szerint inspirációs forrásuk leginkább a Metal Gear Solid ötödik felvonása és Assassins's Creed játékok voltak, melynek köszönhetően az elődöknél sokkal nagyobb bejárható területet és főleg a lopakodásra kihegyezett új játékmechanikai megoldásokat kapunk.

A történet az 1943-as Olaszországba kalauzol el minket, ahol főhősünkkel természetesen elsősorban mesterlövészpuskánkkal kell seregnyi náci katonát (vagy azok micsodáit, ha úgy tartja kedvünk) halommá lőni, mindezt grandiózus pályákon. A fejlesztők ígérete szerint a mesterséges intelligencia is rendkívül fejlett lesz az elődökhöz képest, mi bizakodva várjuk a végeredményt. A Sniper Elite 4 még idén érkezik Ps4, Xbox One és Pc platformokra.

vissza