Sherlock Holmes: Chapter One – kulisszák mögötti videón a sztori és a filmes effektek

2021-11-05 20:04:00

A Sherlock Holmes: Chapter One megjelenése a nyakunkon, és bár rengeteg anyagot láthattunk már a játékról, a Frogwares most egy kulisszák mögötti videóval lepte meg a közönséget, melyben a történet megalkotásának folyamatát, illetve a projektben használt filmes effekteket ismerteti. Mint az már köztudott, a sztori fő vonala az ifjú Sherlock karakterfejlődését mutatja be, egészen pontosan azt, miként válik a fiatalember egy romboló zsenivé. Ennél fogva olyan fogalmakat helyez előtérbe a csapat, mint a trauma, a veszteség, vagy a mentális egészség, ezeket a pillanatokat pedig megfelelő hangulattal és hangsőllyal kell használni. Ezért fontos, milyen technikákat alkalmaz a filmes csapat...

A Frogwares nemrég kiadott közleményében elmondta, rengeteg komment érkezik az izgatottság jegyében, melynek nagyon örülnek, azonban kiemelték, sokan más, nagyobb, drágább címekkel hasonlítják össze projektjüket, és bár megértik, mekkora manapság a hibátlan játékok iránti kereslet, amikor egy ilyen kaliberű csapat dolgozik egy ekkora címen, akkor az érzelmi töltet proiritást élvez a technikai részek összegével szemben. ezzel a gondolkodásmóddal sikerült idáig jutniuk, és ez az oka annak, hogy a szokásos 70 dollár helyett a Sherlock Holmes: Chapter One csak 45 dollárba fog kerülni. 

A megjelenés november 16-án esedékes PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en, majd később Xbox One-ra és Playstation 4-re is debütál. Ez utóbbiakhoz egyelőre nincs pontos dátumunk.

vissza
Legolvasottabb cikkek