Shadow Warrior 3 – 17 percnyi játékmenet érkezett

2020-07-21 17:57:00

Alig két hete, hogy bejelentették a Shadow Warrior 3-at, már egy teljes küldetésen végigvezető játékmenet videó is nyilvánosságra került. A több, mint 17 perces anyag a "Way to Motoko" küldetésen vezet végig bennünket, mely során Lo Wang egy halom furcsa, de annál csodálatosabb szörnnyel kényszerül megküzdeni. Zárójelben jegyezném meg, hogy a grappling hook is felbukkan!

Bár a videó nagy része a környezetre összpontosít, mely rendkívüli mértékben rombolható, mely leginkább a harangos jelenetnél mutatkozik meg. Ezen felül persze nagy szerepet kap a harc, és jó néhány viccet is elsüt hősünk, ezeket mindenki döntse el maga, mennyire szórakoztatók.

Ha feltételezzük, hogy ez az első küldetés a kaland során, rengeteg féle-fajta ellenségre számítunk, hiszen e videón is megannyian szerepelnek... A legbámulatosabb funkciónak mégis a fegyverek másokból való kiragadását tartom, melyeket ugyanúgy használatba vehetünk. Van itt faygasztó bomba és tűzjáték is, így arzenálunk is vélhetően széleskörű lesz.

A megjelenés 2021-ben esedékes PC-re, PlayStation 4-re, valamint Xbox One-ra. A fejlesztők az előző két epizód mögött is álló Flying Wild Hog tagjai.

vissza