Sea of Thieves – napokon belül rajtol a második évad

2021-04-07 17:55:00

Hamarosan beköszönt a jó idő, nincs is jobb ilyenkor, mint vízre szállni, és elhajózni a semmibe... Na jó, ez a jelenlegi járványhelyzetben talán nem is olyan egyszerű, mint ahogy elsőre hangzik, de a Sea of Thieves keretein belül még mindig van rá lehetőség, ráadásul ha egy ideje már unalmasnak találja valaki e kalandokat (márpedig szerintem a fergeteges hangulat a mai napig garantált), nemsokára érdemes újra ránézni, ugyanis napokon belül rajtol a második évad.

A Rare nemrég tett bejelentése alapján április 15-én kezdődik a játék második felvonása, és bár e nagy frissítés részleteinek egy részét még homály fedi, egy előzetesünk már biztosan van. Az előzőhöz hasonlóan ismét egy három hónapos időszak veszi kezdetét, melynek keretein belül újra 100 szintet fejlődhetünk, és eseményekkel teli napjaink lesznek. 

Bár a videó meglehetősen rövid, a második felében egy új emotikon is felbukkan, ami a rajtaütések alkalmával elég hasznos lehet! A kozmetikumokra is vethetünk néhány pillantást, és bár véleményem szerint ezek minőségével sosem volt gond, a csontváz kiemelkedik a tömegből.

A Sea of thieves egyébként nemrég ünnepelte megjelenésének harmadik évfordulóját, de a 20 millió játékos elérésének mérföldköve mellett sem mehetünk el szó nélkül. A játék az Xbox Game Pass keretein belül is elérhető minden platformon!

vissza
Legolvasottabb cikkek