Sea of Thieves – custom szerverekkel bővül a kalózkaland

2020-06-26 18:49:00

Ki ne ismerné napjaink egyik legjobb többjátékos kalandját, a kalózlétbe kalauzoló Sea of Thievest... Hónapok, süt, talán évek óta tele vannak a fúrumok az egyedi szerverekkel kapcsolatos témákkal, és most végre beteljesülni látszik a rajongók álma. A hírek szerint először csak a kiválasztott fejlesztők, és közösségi csoportok számára válik elérhetővé, de később mindenki számára hozzáférhetővé teszik a funkciót. 

A kezdeti alfa szakasz célja, hogy a kiválasztott partnerek egyedi élményeket hozhassanak létre saját rajongói közösségeiknek, és lehetőséget biztosítson egyedi események megalkotásához. Elsődlegesen a hajók száma, és a különféle típusok testreszabása lesznek a fő funkciók, majd a kód generálása, mellyel a közösség csatlakozhat a szerverhez. Az arany és a hírnév nem kap szerepet e szekcióban.

Elsőként az Insider program tagjai kapnak hozzáférést, majd a különféle alkotók és közösségi csoportok következnek. A Rare szerint ezen alfa fázis meglehetősen hosszú lesz, de világosan látják a jövőt, és biztosak abban, amit csinálnak. Először szeretnék megtapasztalni a jelenlegi szolgáltatáskészlet erejét, használatát, illetve a futtatás költségeit, mielőtt szélesebb körben is elérhetővé tennék az egészet. 

vissza
Legolvasottabb cikkek