Rise of the Tomb Raider - íme a PC-s megjelenés dátuma

2016-01-05 19:14:40

Mivel köztudott, hogy a Rise of Tomb Raider a tavalyi (még mindig fura ezt mondani) év egyik legjobb játéka lett, sokan várjuk a PC-s verzió megjelenését is. Nem kell sokat várni!


 

 

Már Xbox-on is hatalmas sikereket ért el a játék, rengeteg az eladott példány, ám a készítők belátták, hogy e szám növekedni, a statisztikák pedig javulni fognak a PC-s megjelenéssel. Attól függetlenül nyilvánítottuk mi, gamerek a játékot az év egyik legjobbjának, hogy nem egészen 3 hónapja, november 10-én jelent csak meg. Gondoljunk csak bele, ha konzolon ennyi idő alatt így a szívünkhöz nőtte magát, egy PC-változat, ami valljuk be, valószínűleg a látványvilágon is sokat javít majd, mennyire ragaszt a képernyő elé.

rise-tomb-raider-ps4

Ment említettük, a Rise of Tomb Raider még a 3 hónapos kort sem érte le, azonban már az Endurance mód is itt van, sőt, ami még jobb hír, a PC-s verzióra sem kell már sokat várni. Még ebben a hónapban kézhez kapjuk a projektet, ugyanis a megjelenési dátum január 28. A játék mind Steam-en, mind pedig a Windows Store-on keresztül elérhető lesz.

Mint kiderült ugyebár, az Xbox-exkluzivitás csak ideiglenes állapot. Ennek "kézzel fogható" jele e változat és a híresztelések szerint a PlayStation 4 tulajoknak sem kell sokat várni, bár más pletykák a 2016 vége előtti megjelenést elvetik.

Egy másik jó hír, hogy a minimális gépigény is napvilágot látott, és valljuk be, nem nagy durranás. Íme:

  • Processzor: Intel Core i3-2100
  • Memória: 6 GB
  • Videókártya: nVidia GTX 650 vagy AMD HD 7770 2GB
  • DirectX verzió: DirectX 11
  • Operációs rendszer: Windows 7-64 bit
  • Tárhely: 25 GB

Csicseregnek már madarak a sorozat következő epizódjáról is, melyről egyenlőre annyit tudunk, hogy a terület nagysága változatlan marad.

A női olvasóknak itt véget ér a cikk, viszont a férfiakhoz lenne egy kérdésem: Milyen érzés egy nőt irányítani?

vissza