Részletek a Cod: WWII bétájáról - nyakunkon egy újabb háború

2017-08-15 21:09:56

Az elérhető térképekről, valamint a játékmódokról beszélt az Activision és a Sledgehammer.


 

Jövő hónapban indul az idei Call of Duty, a WWII bétája, a készítők pedig elérkezettnek látták az idők néhány részlet megosztásához. Ami a térképeket illeti, a Pointe Du Hoc, az Ardennes, valamint a Gibraltar került a felhozatalba, azonban a Sledgehammer „at least three”, azaz „legalább három” kijelentéséből ítélve többet is készülnek hozzáadni a fázis lezárása előtt.

Team Deathmatch, Domination, illetve Hardpoint módban mérethetjük meg magunkat a többiekkel, de a War is beköszön, mely igazi világháborús hangulatot kölcsönöz majd a játékosoknak. Utóbbihoz egyetlen kipróbálható változat érkezik, ez az Operation Breakout.

A béta résztvevői a divíziókat is szemügyre vehetik. Ez a Pick 10 rendszert helyettesíti, melyet a CoD epizódokban immáron évek óta alkalmaznak. Rendelkezésünkre állnak majd az Infantry, az Expeditionary, az Airborne, az Armored, és a Mountain osztályok, a haladás azonban korlátozott lesz, így néhány fegyver, illetve más cikkek zárolásra kerülnek a korai hozzáférésben. Ezen szekciók fejlesztése egyébként folyamatosan zajlik, ráadásul minél jobban a játékosokhoz való illeszkedésre törekednek.

A fenti előzetesben minden felsorolt tényezőt megtekinthettek. A hozáféréshez nincs más dolgotok, mint előrendelni a játékot. A PlayStation 4-esek augusztus 25. és 28. között, míg az Xbox One-osok október 1. és 4. között vethetik be magukat. PC-s bétáról sajnos eddig nincs tudomásunk, magára a játékra azonban „csak” november 3-ig kell várnunk.

vissza