Resident Evil: Umbrella Corps – új információk

2015-09-24 18:38:51

Írtunk már róla, hogy a nagy sikerű sorozat, a Resindent Evil most, jó pár kiadott rész után megpróbálja az egész projektet új irányba terelni. Ez azt jelenti, hogy a Capcom megpróbálkozik egy többjátékos központú TPS epizóddal, mely sajnos nem is fog kampánymódot tartalmazni. E projekt, a Resident Evil: Umbrella Corps, melyről most újabb információkkal szolgálhatunk.

E gameplay kapcsán nekem egyszerre a Ghost Recon: Phantoms jutott eszembe, de ez most mellékes információ, lássuk inkább mi az, ami mindenkit érdekelhet:

E rész is kötődik majd a sorozathoz, mégpedig a 6. epizód után veszi fel a szálakat. Ha valaki nagyon tisztában van a sztorival, azt is tudja, hogy az Umbrella Corps egy már nem létező szervezet. Mint azt már írtuk, zsoldosokat irányítva vesszük majd fel a harcot különféle ellenfelekkel, természetesen valamiféle biológiai katasztrófa által sűjtott területe(ke)n. Mindezek persze valamiféle vállalatok által pénzelt projektek, szóval lényegében arról van szó, hogy igencsak erősen próbálnak páran az Umbrella Corps nyomdokaiba lépni, mondhatni megújítani, újra felépíteni e szervet.

Továbbá, mint kiderült már korábban, a játék nem rendelkezik majd kampány móddal. Ez azonban nem azt jelenti, hogy semmiféle történet nem áll a háttérben, na meg persze akkor nem lenne mivel folytatni a történéseket a 6. rész után. Sztorija tehát lesz a játéknak, viszont ezt is a többjátékos módban kapjuk meg és nem egy folyamatosan csak előrehaladó történetről van szó.

021648

A játék megjelenése valamikor a következő év elején, PC-re, illetve PlayStation 4-re várható.

vissza
Legolvasottabb cikkek