Resident Evil 7 - új előzetes és további infók

2016-09-15 20:33:28

Zombik, belek, borzongás, miegymás... Mi kell még?


 

Akik már kipróbálták PS4-en az új Resident Evil 7-et, bizonyára feltűnt nekik, hogy „kicsit” más, mint az eddigiek. Egyik szembetűnő változás az első személyű nézet, a másik pedig, hogy ez már tényleg horrorjáték, nem egy TPS. The Bakers címmel egy új előzetest kaptunk, melyben egy meghitt vacsorát tölthetünk el a Baker családdal.

A Capcom emellett bejelentette, hogy a Deluxe verzió a korábbi 79,99$ helyett 89,99 dolláros áron lesz elérhető. Az áremelkedés mellé tartalombővülés is jár, az eredetileg 2 DLC helyett immáron három tarkítja a csomagot. Ezek közül egyik 4 rövidke történetet foglal magába, egy másik pedig magát a sztorit hivatott bővíteni. A harmadikról egyelőre nincs információ.

Európában a konzolosok egyedi témával is gazdagodnak. A Day 1 Survival Edition a megjelenés napjáig akciósan rendelhető elő. A téma mellett gyógyító tárgyakat, a Madhouse nehézségi fokozatot és egy titokzatos Lucky Coin (játékbeli) elemet foglal magába. A Deluxe Edition a játékon felül tartalmazza e csomagot és a szezonbérletet is. A Resident Evil 7 január 24-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, továbbá mint kiderült, teljes PS4 Pro támogatást is kap.

vissza
Legolvasottabb cikkek