Rengeteg új tartalom érkezik a Hitman 3-hoz – indul a 2. év

2021-11-22 21:31:00

Nemsokára elérkezünk a Hitman 3 első születésnapjához, így elindul a játék második évada. Az érdeklődés még mindig hatalmas a játék iránt, és ezt mi sem támasztja jobban alá, minthogy a 2016-os Hitman reboot és két, egyre lenyűgőzőbb folytatása immáron több, mint 50 milliós tömeget vonzottak maguk köré. A továbbiakban új módok, térképek, és lehetőségek érkeznek a harmadik felvonáshoz.

A PC-s verzó a sugárkövetéssel és a VR funkcióval is bővül. Új játékmódként beköszön az Elusive Target Arcade, melynek működéséról bár egyelőre nem tudunk részleteket, januárban lerántják róla a leplet. Nevéból adódóan bizonyára a már megszokott módon a nehezebb célpontokra összpontosít majd valamilyen formában. 

Érdemes azt is kiemelni, hogy az IO Interactive új térképeken, játékmódokon és sztori vonalakon is dolgozik, illetve néhány nagyon régóta várt meglepetésre is számíthatunk, legalábbis Hakan Abrak elmondása alapján. A frissítést valamikor 2022 folyamán élesítik, a részletesebb bejelentés pedig januárban esedékes.

vissza